Κηδείες

Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την οργάνωση και εκτέλεση της επικήδειας τελετής, τόσο σε γραφειοκρατικό (άδεια ταφής, ληξιαρχικές πράξεις θανάτου) όσο και εκτελεστικό (τελετή, ταφή) επίπεδο. Οι τιμές μας είναι προσιτές και διαμορφώνονται σύμφωνα με τις επιλογές των πελατών μας. Διαθέτουμε μεγάλο εύρος επιλογών σε φέρετρα και στολισμό αυτών, ανθοστολισμούς ναών-χώρου της τελετής και στεφάνων.

Μνημόσυνο

Διεκπεραιώνουμε τελετές μνημοσύνων των 40 ημερών, των 3μήνων, των 6μήνων, των 9μήνων και του ετησίου. Κατόπιν επιλογής του ναού – κοιμητηρίου, όπου θα τελεστεί το μνημόσυνο, ορίζουμε ημερομηνία και ώρα.

Η τελετή περιλαμβάνει: αγγελτήρια (εκτύπωση – τοιχοκόλληση), αναγγελία σε εφημερίδα, το δίσκο με τα κόλυβα, τσαντάκια, σακουλάκια, κουβέρ, σύμφωνα με των αριθμό των προσκεκλημένων. Ανθοστολισμό του χώρου, μεταφορά και διανομή. Πληρωμή δικαιωμάτων ιερού ναού ενορίας – κοιμητηρίου. Τρισάγιο τάφου. Στην τελετή υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής χορωδίας – Αρχιερέα.

Λόγω των ειδικών μέτρων του Covid-19, υπάρχει δυνατότητα προσφοράς καφέ σε πακέτο (to go). Το πακέτο περιλαμβάνει καφέ, νερό, κουλουράκια και λικέρ.

Αποτέφρωση

Το γραφείο μας σέβεται και υλοποιεί το δικαίωμα της ελευθερίας και της επιλογής κάθε ατόμου σχετικά με την μετά θάνατον διάθεση του σώματός του.

Ορισμένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα  της αποτέφρωσης είναι:

  • Η απαλλαγή της οικογένειας από την τραυματική εμπειρία της εκταφής.
  • Η οικονομική ελάφρυνση για την κατασκευή τάφου.
  • Η αποδέσμευση από τη μακροχρόνια οικονομική επιβάρυνση για τη φύλαξη των οστών σε οστεοφυλάκιο.


Κατόπιν επιλογής του είδους της τελετής (θρησκευτική-πολιτική) ορίζουμε το που θα λάβει χώρα και καθορίζουμε ημερομηνία και ώρα, σε συνάρτηση με την ημερομηνία αποτέφρωσης. 

 

Η οργάνωση της τελετής αποτέφρωσης υλοποιείται αντιστοίχως, όπως περιγράφουμε στην τελετή κηδείας.